Logotype

Slutsålt i Aros Bostads­ projekt Nockebyn i Bromma

Aros Bostads­utveckling AB publ (”Aros Bostad”) har sålt slut samtliga bostäder i projektet Nockebyn, Bromma före färdigställande.

Nockebyn består av fem flerfamiljshus om totalt 49 bostads­rätts­lägenheter samt ett parhus i äganderättsform. Projektet, som är beläget i en skogsbacke invid Nockebyhov, är ritat av arkitektbyrån DinellJohansson. Byggnationen startades i maj 2019 och färdigställande beräknas till våren 2021. Det är Aros Bostads­ tredje projekt under 2020 där bostäderna sålt slut före färdigställande.

Louise Saxholm, Försäljnings- och marknadschef Aros Bostad:
”Det känns jätteroligt att vi kan lägga ytterligare ett slutsålt projekt till handlingarna för 2020. Den starka efterfrågan för nyproducerade bostads­rätter som vi såg under sommaren har fortsatt under hösten. Det småskaliga Nockebyn är ett bra exempel på Aros Bostads­ förmåga att anpassa bostäderna utifrån läge och målgrupp.”

Bolagets Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market är Erik Penser Bank. Finansiell information återfinns på www.arosbostad.se/investerare

Om Aros Bostad
Aros Bostad är ett partnerägt fastighets­utvecklings­bolag med fokus på utveckling av moderna, funktionella och hållbara bostäder i attraktiva geografiska lägen, med materialval och gestaltning som står sig över tid. Bolaget förvärvar, utvecklar och/eller konverterar kommersiella fastigheter och mark till byggrätter eller färdiga bostäder. Genom att agera långsiktigt, med ansvar för hela värdekedjan, skapas en trygg bostads­affär för kunderna och en stabil avkastning åt investerarna.

Huvudinvesterare är företrädesvis institutionellt kapital från Första AP-fonden, finländska Varma, SEB Trygg-Liv, SEB pensionsstiftelse, Östersjöstiftelsen samt ett antal framstående och kapitalstarka entreprenörer och investerare. Bolagets Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market är Erik Penser Bank. Aros Bostad driver bostads­utvecklings­projekt i olika utvecklings­skeden motsvarande cirka 4 280 bostäder. Sedan bolaget grundades 2006 har nio projekt färdigställts. Geografiskt fokus är Mälardalen med särskild inriktning mot Storstockholm.

Mer information

För ytterligare information, vänligen besök www.arosbostad.se eller kontakta:
Magnus Andersson, VD, e-post: magnus.andersson@arosbostad.se, telefon: +46 8 400 230 50
Ken Wendelin, CFO/Vice VD, e-post: ken.wendelin@arosbostad.se, telefon: +46 73 518 02 70
Anna Åkerlund, Kommunikations- /IR-chef, e-post: anna.akerlund@arosbostad.se, telefon: +46 70 778 28 97

Certified Adviser, e-post: certifiedadviser@penser.se, telefon: +46 8 463 83 00

Ladda ner

Bilder

  • Arosbostad_Nockebyn.jpg
  • nockebyn_arosbostad.jpg